MARKETING

Zo pak je op de juiste manier jouw marketing aan

Veel kmo’s hebben het moeilijk vandaag om bij te benen met nieuwe, hedendaagse communicatiemiddelen of -trends, om maar nog niet te spreken van de steeds sneller veranderende markt. Te vaak zien we campagnes zonder duidelijke doelstellingen of een duidelijke focus. Hierdoor worden producten of diensten gepusht aan zowat iedereen die het horen wil. Zo werkt het niet (meer) en zijn méér dan ooit kennis van zaken, up-to-date tools en meetsystemen nodig. Net daarom zijn wij zo relevant voor onze klanten.

Gratis

Vier onmisbare marketingtools

Ze lijken eenvoudig, maar dit zijn de 4 basistools waardoor jij op een structurele en praktische manier je marketing en communicatie aanpakt. Met de company map, buyer persona, customer journey en strategy map werk je niet alleen op een slimme en onderbouwde manier aan je marketing. Je krijgt bovendien ook een helder beeld welke richting je met je met marketing dient uit te gaan. Ga vandaag nog aan de slag en download deze 4 cruciale groeitools.

Ondernemingen die deze 4 cruciale oefeningen hebben gedaan, groeien gemiddeld 20% sneller en dit is geen toeval, maar het resultaat van een heldere visie.

Onze tools

Company map

De essentie van een bedrijf gebundeld in één document.

Buyer persona

De basis om een gerichte marketingstrategie uit te zetten.

Customer journey

In 6 stappen naar een ideale klantenrelatie.

Strategy map

In één oogopslag alle neuzen in dezelfde richting.

LEESVOER

Tips en tricks

Soms wil je al eens snelheid pakken met je onderneming. Net daarom hebben we, naast onze basis marketingtools, ook praktische tips & tricks gebundeld op maat voor de ondernemer, de marketing manager of management assistant. We blijven hier zeer laagdrempelig en doen ons uiterste best om niet te veel dure woorden te gebruiken. :-)

6 tips voor een converterende website

Ontdek deze must-do's voor je website.

5 tips voor een inspirerende branding

Branding is méér dan een logo.

Starten met marketing automation

Meer efficiëntie in jouw marketinginspanningen

Getriggerd om jouw HR-communicatie aan te pakken? Boek een inspiratiesessie

Boek mijn gratis sessie

Deze kmo’s hielpen we al

Content & employer branding voor Novius advocaten

Merkstrategie Claessens Canvas verovert hart van kunstenaars

Luxueuze uitstraling en merkstrategie for extraordinary chefs only